Welcome, Guest
Username Password: Remember me

I'm doing something wrong, but what?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: I'm doing something wrong, but what?

I'm doing something wrong, but what? 8 years, 11 months ago #12583

  • gany
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Hi, obviously I'm doing something wrong, because I can't get Mobile Joomla to work.

I installed Joomla as per instructions in the docs. No problem here, easy as pie.
I have kept all settings default. No different homepage, no subdomains.
When I check my site www.demo.dgdesk.com, it doesn't seem to work mobile to me.
Or more accurately, it does, but I can't get working as it should be: it looks exactly the same. If I activate the mobile_menu, it shows up in the top navigation, as a set of plain links. Below (or above) the main menu.

The mobile_menu, where do I link it to? If I link it to the normal navigation (topnav), it shows up together with the normal menu. If I set it as homepage, it replaces the main menu, and that is not the idea.

I want to show the home page as it is, minus some module positions.
Last Edit: 8 years, 11 months ago by gany.
The following user(s) said Thank You: mayqita

Re: I'm doing something wrong, but what? 8 years, 10 months ago #12834

  • Elnino38
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Did you get aa fix to this. I'm stuck with the same prob ...
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

By continuing to use this site you consent to the use of cookies on your device as described in our cookie policy unless you have disabled them. This site will not function correctly without cookies.

I accept cookies from this site.